SHTERRA házak

Fokozatosan fejlődő kollekció

Házaink fejlesztése során arra törekszünk, hogy azok minden tekintetben a mai embert és annak környezetét szolgálják. Fogyasztási szokásaink átalakulóban vannak, időnkkel egyre tudatosabban bánunk, keressük a korszerű, megfizethető, magas minőségű és értéket képviselő termékeket.

Célunk, hogy megrendelőinket olyan választéklistával segítsük, mely alapjaiban hordozza ezeket a szempontokat, így segíteni tudjuk a saját otthon kialakítását.

Típusházainkból neves építészek terveivel kollekciókat alakítunk ki. Terveink szerint ezek a kollekciók folyamatosan bővülnek majd, ahogyan vállalkozásunk és technológiánk is fejlődik.

Azt szeretnénk, hogy ez a választéklista, kombinálva a különböző kivitelekkel és saját elképzelésekkel maximálisan kiszolgálja a megrendelőink igényét!

Keressük azon építészeket, akik megszólítva érzik magukat küldetésünkkel és alapelveinkkel, valamint nyitottak technológiánk befogadására, hogy együtt tovább formálhassuk a Shterra Otthon világát!

Első értéktárs építészünk Ekler Dezső, aki zseniális érzékkel és tapintatos vizsgálódással vette kezébe innovációnkat, hogy formába segítse, amit megálmodtunk.

Ertsey Attila

építész, KÖR Építész Stúdió Kft.

www.autonomhaz.eu

25 éve foglalkozom önellátó ökoházak tervezésével. A legtöbb technológia lehetősége már adott volt az 1996-os Autonóm Ház kiállításomon, de akkor a többség UFO-nak nézte e megoldásokat, a piac még nem érett meg rájuk.

Részletek

Kapcsolatfelvétel

További házak